Lisukkeena meillä oli erilaisia vihreitä salaatteja, tomaattia, paprikaa, salaattisiemensekoitusta sekä kastikkeena Balsamicoa.
Pohja
150g juoksevaa
margariinia
4dl jauhoja
1tl suolaa
7rkl kylmää
vettä
Täyte
140g pekonia
1kpl sipuli
1kpl valkosipuli
100g vihreitä papuja
100g vihreää parsaa
75g pinaattia
100g fetajuustoa
2kpl munaa
1dl maitoa
2dl juustoraastetta
0,5 ruokalusikaa makeaa soijakastiketta
hieman chiliä
ripaus suolaa
mustapippuria
pasta rosso- mausteseosta
1.Laita uuni lämpeämään 225 asteeseen.
2.Laita margariini kulhoon ja sekoita joukkoon 2 dl jauhoista. Sekoita taikinaksi.
3.Lisää joukkoon suola ja puolet vedestä. Sekoita.
4.Lisää joukkoon loput jauhot ja vedet. Sekoita kunnes taikina on tasaista massaa.
5.Voitele vuoka.
6.Levitä taikina tasaisesti piirakkavuuan pohjalle.
7.Silppua sipuli ja valkosipuli ja leikkaa pekoni saksilla kuutioksi.
8.Kuumenna öljy pannulla ja paista pekoni, sipuli sekä valkosipuli kunnes pekoni on saanut kauniin värin.
9.Lisää joukkoon makea soijakastike, hieman chiliä ja ripaus suolaa.
10.Lisää pannulle pinaatti, parsa ja pavut. Paista kunnes pinaatti on täysin sulanut.
11.Kaada seos pannulta kulhoon ja lisää joukkoon fetajuusto sekä juustoraaste. Sekoita kunnolla.
12.Sekoita
erillisessä lasissa munat sekä maito munamaitoseokseksi. Lisää jokkoon mustapippuri ja pasta rosso mausteseos.
13.Kaada
munamaitoseos kulhoon muiden aineiden sekaan ja sekoita kunnolla.
14.Kaada
seos piirakkavuokaan.
15. Laita
piirakka uuniin ja paista n. 30min.
Nyt yritä malttaa odottaa hetki ennenkuin nautit.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti